Open Atelierroute 2017

Op zaterdag 23 en zondag 24 september 2017 wordt de vijfde Open Atelierroute in Veghel gehouden en natuurlijk is Atelier Klondike van de partij. Tijdens deze atelierdagen zijn kunstwerken te bewonderen van Christien van de Akker, Marjolein Bemelmans en Henrian Selten.

Christien van de Akker is een veelzijdig dame. Zij maakt al tientallen jaren keramische kunstbeelden en sculpturen en schildert daarnaast bij Atelier Klondike. Bijzondere aandacht verdient haar serie schilderijen van een balletdanseres, geplaatst in een vervreemdende omgeving.

Marjolein Bemelmans maakt unieke lederen tassen en accessoires, naar ieders wens en op maat gemaakt. Ter gelegenheid van de Open Atelierroute 2017 heeft zij een aantal nieuwe modellen vervaardigd, waaronder een bijzondere dokterstas, geïnspireerd  op Villa Klondike, de voormalige dokterswoning. Ook zijn Marjolein en Henrian een kunstzinnige samenwerking aangegaan: oude schildersdoeken van Henrian zijn de basis voor nieuwe tassen van Marjolein. Haar werk is te zien op www.mbmbbagdesign.nl.

Henrian Selten, medeoprichster van Atelier Klondike, toont een aantal nieuwe schilderijen binnen de serie “Als beelden” en nieuwe doeken met geabstraheerde landschappen. Deze schilderijen zal al te zien op haar website www.henrianselten.nl.