atelier

Atelier Klondike zet haar deuren open!

Met het nieuwe schildersseizoen voor de deur zet op zondag 4 september a.s.  Atelier Klondike de deuren open. Geïnteresseerden zijn  van harte welkom tussen 12.00 en 17.00 uur voor een rondleiding door het atelier. Tijdens deze “Open dag”  wordt teruggekeken naar het afgelopen eerste jaar. Daarnaast wordt informatie gegeven over het komende schildersseizoen 2016/2017 en zijn er cursisten aan het werk.

Tijdens  het afgelopen jaar zijn er, naast het maken van vrij werk aan de hand van een eigen foto of afbeelding, ook gezamenlijke projecten gedraaid, waarbij iedereen aan hetzelfde onderwerp werkt. Zo kwam het tekenen en schilderen van portretten aan bod en het maken van een schilderij aan de hand van een zelf opgesteld en belicht stilleven. En wat dacht je van het maken van een abstract schilderij op basis van een zelfgemaakte collage. Tijdens de open dag worden voorstudies en schilderijen in deze verschillende thema’s geëxposeerd.

Maar de “Open dag” is niet alleen een expositie van schilderijen. In de middag zijn verschillende cursisten aan  het werk. Zij kunnen uitleg geven over waar zij mee bezig zijn. Ook kun je je als bezoeker laten portretteren. Ben je geïnteresseerd, loop dan gerust even binnen. En heb je wat meer tijd, poseer een tijdje voor je eigen portret